luni, 11 ianuarie 2010

Poftiti,domnule Penibil,un pocal cu sange !

Lalalala,Devil's dance.

Si totusi cineva imi deranjeaza contemplarea asupra melodiei...evident un cretin.Si maine..si poimaine...hai...hai...vino! Te astept cu mare drag in bratele josniciei dintre mine si tine.Se vor deschide atat de larg,incat eu voi fi prea mic ca sa intru in ele,te vor lua pe tine.Dar lasa asta,lasa tot.Gandeste-te la tine,vrei asta ? Da! Vrei.Atunci vino...vino...te chem...spre mine...pumn insegerat,cer verzui,lac calmant cu distonocalm,cu steroizi in aer,cu lacrimi pe geamul fumuriu...cu matele-ti impreuna cu inima aia macabra atarnande pe asfaltul cenusiu,molima ce esti!Oricum,nu te voi uita.Nu-ti voi uita nici veninul ochilor,e prea sumbru,prea intens...prea josnic.

Ciudat e sa fii om nu ? Poti trece printre atatea stari deodata,incat sa uiti adevarata fire care ar trebui sa iti fie atribuita.Dar nu,tu alegi sa fii agasant,penibil,ceremonial,o masca..un mort...Te asteapta agonia,si cu cat drag o sa ti-o atarn de gat ! Tu nu esti om...ai trecut la obsesia de a ajunge din nou un om.Dar ai pierdut sansa,ai ramas doar cu obsesia."La revedere,viata!",striga tare ! Hai !Sunt ultimele tale cuvinte...

Haide,domnule Penibil,te astept...rectific...noi toti te asteptam! O sa te imbatam in mica noastra orgie cu propriu-ti tau sange.Te rog,adu-ti tu pocalul!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu